Stedentrips24.05.2013

BabyMoon: Nog een klein reisje voor de kleine komt


Voordat de kleine geboren wordt nog even met z’n tweeën genieten. Het is een trend die de laatste tijd in opkomst is. Aanstaande ouders maken een babymoon, een klein reisje voor de kleine komt.

TravelBird breidt haar aanbod uit door korte ‘babymoon-vakanties’ aan te bieden voor koppels die er nog een laatste keer kinderloos uit willen. De hotels zijn altijd in Nederland of België, zodat je in mum van tijd weer thuis kunt zijn.

Fun for two

De trend babymoon houdt in dat je voor de geboorte van je eerste kindje nog even samen geniet van rust, luxe en vooral van elkaar. Na de geboorte is er vaak wat minder tijd voor elkaar, omdat dan alles om die kleine draait. Omdat sauna’s en alcoholische lekkernijen tijdens de zwangerschap natuurlijk verboden zijn, bieden de babymoon-vakanties dingen die wel mogen zoals ontpanning, frisse lucht en culinaire hoogstandjes. De meeste babymooners gaan er nog even tussenuit voor een babymoon tussen de 12e en 24ste week van de zwangerschap. De vervelende kwaaltjes zijn dan voorbij en de buik zit nog niet te veel in de weg.

Babymoon voor elk budget

Vanaf 59 euro per persoon kunnen aanstaande vaders en moeders al een babymoon-reis maken. Overnachten kan bijvoorbeeld in een oude pastorie in Belgisch Limburg of relaxen in Twente. Napoleon en de Koninklijke familie gingen je al voor in het Suitehotel en Restaurant de Posthoorn in Monnickendam. Voor nog veel meer leuke, romantische en ontspannen uitjes kijk je op de website van TravelBird.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.