Lifestyle28.05.2013

Een koffer uit duizenden!


suitsuit-cases.jpg
suitsuit-cases.jpg

Waar is mijn koffer? Daar is mijn koffer? Nooit meer aan de bagageband staan en je koffer niet herkennen. De SuitSuit koffers herken je namelijk uit duizenden. Door het unieke design steel je niet alleen de show, maar herken je je koffer binnen no time op de bagageband. 

Je kan kiezen uit drie verschillende designs: de wasmachine, de boombox en This is my case. Vooral het wasmachine design is echt te gek! De SuitSuit koffers zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: de Weekender en de Globetrotter. Voor een weekendje weg en kleine uitstapjes gebruik je de weekender en voor de lange vakanties pak je je Globetrotter in.

Kwaliteit

De koffers hebben niet alleen een leuk uiterlijk, ook zijn ze van hoge kwaliteit. Ze zijn handig ingedeeld zodat je al je spulletjes veilig kunt opbergen. Er zijn verschillende binnenzakken zodat je je kleding goed kunt organiseren zonder dat het platgedrukt wordt. Daarnaast bevatten de koffers een goedgekeurd TSA-Slot. Een TSA-Slot is een slot waarvoor speciale veiligheidsagenten een speciale lopersleutel hebben. Wanneer zij de koffer moeten doorzoeken hoeft het slot niet opengebroken te worden.

Een echte must-have voor de reislustige globetrotters met een goed gevoel voor humor.

Weekender: 

  • Afmetingen: 54 x 36 x 20
  • Capaciteit is ongeveer 40 liter
  • Weegt ongeveer 2,5 kg (leeg)
Globertrotter:
  • Afmetingen: 77x 53x 29 cm
  • Capaciteit: 112 liter
  • Gewicht: 4.9 kg (leeg)

Schermafbeelding 2013-05-27 om 10.51.45

Avatar foto
Claire de Boer

Claire verruilt het Amsterdamse leven de komende maanden voor een tripje rond de wereld. Ze wil zo veel mogelijk van de wereld zien en doet dit het liefst met haar backpack. Ze wordt gelukkig van een HIT workout, lekker eten en een goed feestje!