Stedentrips09.02.2011

Spotted by Locals nu ook als App op de iPhone


Spotted by Locals, een serie online en PDF reisgidsen met tips van locals in 33 steden in Europa, heeft zojuist de 33 volledig offline werkende iPhone stedengids applicaties gelanceerd.

In 2008 was Spotted by Locals het eerste network stedenblogs dat persoonlijk haar bloggers selecteerde. Ze bieden momenteel blogs aan in 33 steden in Europa, met tips van locals die over hun eigen favoriete plekjes in de stad schrijven, en deze informatie up-to-date houden. Vorig jaar zijn ze gestart met het aanbieden van downloadbare PDF stedengidsen. En daar komt nu dus de iPhone Applicatie bij. De 33 steden waarvoor nu een iPhone App beschikbsar is zijn: Amsterdam, Antwerpen, Athene, Barcelona, Berlijn, Brussel, Boekarest, Boedapest, Kopenhagen, Dublin, Geneve, Gent, Glasgow, Hamburg, Helsinki, Istanbul, Krakau, Lissabon, Ljubljana, Londen, Madrid, Milaan, Munchen, Oslo, Parijs, Praag, Rome, Rotterdam, Stockholm, Wenen, Warschau, Zagreb en Zurich.

Geen roaming kosten. Door de hoge kosten van internetgebruik in het buitenland zijn de afgelopen jaren veel vakantiegangers met een iPhone van een koude kermis thuisgekomen. Daar hoef je je met de Spotted by Locals App geen zorgen over te maken, er is namelijk geen connectie met internet nodig. Alle tips en kaarten zijn geïntegreerd in de applicatie zelf.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.