Stedentrips17.10.2012

Sommige momenten zijn onbetaalbaar: Restaurant Georges Parijs


Iedereen kent het bekende Centre Pompidou in Parijs. Er zijn echter maar weinig mensen die weten dat boven op het dak een fantastisch restaurant te vinden is, genaamd Restaurant Georges. Restaurant Georges is een zeer modern restaurant met een goede Parijse-Aziatische keuken. Dankzij de grote hoge ramen kun je genieten van het overweldigende uitzicht op de stad. ’s Avonds is Parijs prachtig verlicht en kijk je zo naar de verlichte Eiffeltoren!

Misschien is dit wel de hoofdreden om een bezoek te brengen aan Restaurant Georges. Naast de enorme eetzaal en het hoge versierde plafond is de verlichting bijzonder te noemen. Het licht komt namelijk van onder de tafel vandaan. Dit geeft absoluut sfeer. De bediening is professioneel en zowel de heren als de dames zijn keurig verzorgd.

Le Centre Pompidou in Parijs

Bij binnenkomst werden we door een aantal charmante dames welkom geheten en naar onze tafel gebracht. Het menu was uitgebreid en werd keurig in het Engels toegelicht. Georges is onder andere populair bij de jetset. Dit is zeker niet enkel vanwege het uitzicht en de sfeer. Ook de Parijse-Aziatische keuken is namelijk goed te noemen. De prijzen zijn overigens behoorlijk en vooraf reserveren is noodzakelijk.

Echter gezien de entourage, de kwaliteit en het schitterende uitzicht meer dan rechtvaardig. Kortom bij Georges ben je echt een avond uit.

Adres Restaurant Georges
Place Georges Pompidou
19, Rue Beaubourg
75004, Parijs
Tel: +33 (01) 4478 4799

Avatar foto
Onno Rompa

Onno is blogger op DutchCowboys, Travelvalley en StyleCowboys. Onno schrijft over technologische innovaties en trends en ontwikkelingen op het gebied van (online) marketing.