Verenigde Staten

De Verenigde Staten is een veelzijdig land en daarmee absoluut de ideale vakantiebestemming. Of je nu een rondreis wilt maken door het westen of je kiest voor de schitterende natuur in het noorden en midden van de Verenigde Staten, dit land zal je op alle manieren verbazen. En wat dacht je van een stedentrip naar steden zoals New York City, Boston, Chicago, Philadelphia of Washington DC? En de stranden en attractieparken in de Amerikaanse staat Florida?  

Tips voor een reis naar de Verenigde Staten

Een reis naar de Verenigde Staten moet je goed voorbereiden. Er is namelijk zo ontzettend veel te zien en te doen in dit land, dat het het beste is om je te verdiepen in het land en de plekken die je wilt zien. Ben je op zoek naar natuur? Dan heb je aan de westkust meer te zien dan aan de oostkust. En wil je juist de leukste Amerikaanse steden ontdekken, dan is juist de oostkust weer wat voor jou.
  • Een van de leukste manieren om de VS te ontdekken is het maken van een roadtrip. Huur een enorm dikke auto en hit the road!
  • Ben je van plan om een aantal Nationale Parken te bezoeken, koop dan een National Park Pass, waarmee je voor 80 USD alle parken mag bezoeken die je maar wilt! Dat is een stuk goedkoper dan losse entreekaartjes.
  • Neem een wereldstekker mee, onze gewone stekkers passen hier niet in het stopcontact.
Inmiddels hebben wij al veel bestemmingen in de Verenigde Staten bezocht en hebben daar ook veel over geschreven. We hebben een hoop Nationale Parken bezocht, zijn in veel wereldsteden geweest en hebben de mooiste stranden bezocht. Hier vind je dan ook alles wat je wilt weten over een onvergetelijke reis naar de USA!