Stedentrips18.11.2011

In welke plaats is de klanttevredenheid in hotels het hoogst?


foto.JPG
foto.JPG

In welke steden kunne hoteliers de verwachtingen van gasten goedmaken? Dus waar is de klanttevredenheid het hoogst? Hotel.info, een kostenloze reserveringssite voor hotels wereldwijd, deed onderzoek.

Hoteliers in Den Haag blijken in Nederland aan kop te gaan. Op de tweede plaats staat Eindhoven. Onze hoofdsstad maakt de top 3 compleet. Internationaal gezien hebben de hoteliers in Warschau flink punten gescoord. De Poolse hoofdstad bouwde haar voorsprong ten opzichte van de vorige beoordeling duidelijk uit: van 7,62 naar 7,90. Ook Tokio verbeterde zich in de top 20 van plaats drie naar plaats twee.

Bangkok, voorheen nog op plaats 19, werd door hotelgasten beoordeeld met een 7,49 en klom zo naar bovenste regionen van de ranglijst. De boekingsklanten van hotel.info zijn ook veel tevredener met het hotelwezen in Moskou. Door de sterke concurrentie voldeed de stijging van een 6,97 naar een 7,17 echter niet voor een plaats in de internationale ranglijst. Ook de hoteliers van Amsterdam bereikten met een 6,78 de top 20 niet.

Avatar foto
Redactie Travelvalley

De redactie van Travelvalley schrijft dagelijks over nieuws en trends op gebied van reizen. Volg ons ook via Twitter, Facebook en Instagram.