Stedentrips06.12.2012

Stem op Travelvalley en maak zelf kans op een reis naar Berlijn!


Schermafbeelding 2012-12-06 om 12.25.35.png
Schermafbeelding 2012-12-06 om 12.25.35.png

Online reisbureau Expedia heeft een aantal bloggers gevraagd om hun ideale reisplan in te dienen voor een stedentrip naar Berlijn, en wij mochten ook een reisplan indienen! Deze reisplannen zijn nu verzameld op de Facebook-pagina van Expedia Nederland, en nu kan er gestemd worden op de meest populaire trip. De vier voorstellen met de meeste stemmen mogen naar Berlijn om verslag te doen van hun reis.

Waarom stemmen? Als je nu stemt op Travelvalley, maak je zelf ook kans op een reis naar Berlijn. En wie wil dat nou niet?! Stemmen dus!!

Ons reisvoorstel
Berlijn is een stad met een wereldberoemde historie. Veel mensen die naar Berlijn gaan, willen dan ook een stukje van die historie herleven. Zo is Checkpoint Charlie een van de bekende ‘hotspots’ in Berlijn, de controlepost op de grens van de Amerikaanse en Russische sector, bij een doorgang in de Berlijnse Muur. En wat dacht je van de Berlijnse Muur? Of de Brandenburger Tor en de Berliner Dom. Maar wij willen juist laten zien dat Berlijn een van de hipste steden ter wereld is, met moderne kunst, design en architectuur. Een kant die je misschien nog niet kent van Berlijn.

Reizen? Nederland mag dan een fietsland zijn, in Duitsland kunnen ze er ook wat van. Met 650 km (!) aan fietspaden in Berlijn reizen wij door de stad per fiets.
Slapen? In het nHow hotel, het eerste muziek en lifestyle hotel in Berlijn! Hier komen design, comfort, muziek en dynamiek samen.
Eten? Sushi time @ Di! Heerlijk Japans eten in een van de meeste trendy en stijlvolle restaurants van Berlijn.

Doen?
● Bezoek aan de East Side Gallery Graffiti
● Discover Friedrichshain: de hipste buurt van het moment
● Een bezoek aan het Vitra Design Museum: dé plek om in Berlijn design te spotten

Stemmen kan tot 17 december. Je maakt zelf kans op Berlijn, én geeft ons de kans om Berlijn te ontdekken en jou te vertellen hoe het was! Stem jij mee?

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.