Stedentrips19.04.2013

Nieuw 3-sterren boutiquehotel in Parijs: Fred Hotel


Parijs is een nieuw boutique hotel rijker. In het Het 14e arrondissement (aan de zuidkant van Parijs, tussen Montparnasse en Porte de Versailles) vind je Fred Hotel, een prachtig 3 sterren boutique hotel.

Het meubilair van het Fred Hotel is ontworpen door Prouvé en Eames en heeft een super mooie lounge. Deze heeft een moderne openhaard, kunst en boeken en tijdschriften om lekker te relaxen.De kamers van het Fred Hotel zien er in ieder geval ook super goed uit.

Het 14e arrondissement van Parijs is misschien niet zo bekend, maar zeker zo leuk. Hier vind je typische Parijse winkeltjes, zoals een authentieke bakker, visboer of slager. Overigens ben je met de metro in een paar minuten weer wat centraler in Parijs, en heb je ’s avonds toch de rust van deze wijk.

Een leuk hotel in Parijs zoeken blijft toch altijd een hele opgave. Wat meer centraal gelegen hotels zijn vaak een stuk duurder, en dan is het nog maar de vraag hoe je je hotelkamer aantreft. Plaatjes van een paar jaar geleden kunnen een heel verkeerd beeld geven. Daarom zijn wij zo fan van nieuwe hotels 🙂

Avatar foto
Marloes de Hooge

Marloes is oprichter en hoofdredacteur van Travelvalley. Ze schreef de succesvolle reisboeken Bucketlist Reizen, Bucketlist Stedentrips en Waanzinnige Roadtrips. Ze is gek op schrijven, reizen en hardlopen.