Midden-Amerika

Midden-Amerika is een schitterende vakantiebestemming! Hier vind je de beste reistips voor een onvergetelijke reis naar de landen Mexico, Panama, Costa Rica, Nicaragua, Honduras, Belize en Cuba. 

Midden-Amerika is het deel van het Amerikaanse continent dat het noorden en zuiden met elkaar verbindt. Ook het Caribisch gebied hoort bij Midden-Amerika. Het is een prachtig deel van de wereld waar je geweldige reizen kunt maken; of je nu gaat backpacken of liever een luxe vakantie wilt. Wij hebben alle reistips voor vakanties naar Midden-Amerika voor je verzameld.

Route door Midden-Amerika

Dit deel leent zich ontzettend goed om te gaan rondreizen en vooral niet op één plaats blijven. Er is simpelweg zoveel te zien! De ideale route samenstellen hangt dus een beetje af van hoeveel tijd je hebt en hoeveel landen je graag zou willen zien. In landen als Costa Rica, Nicaragua en Mexico is zo ontzettend veel te zien en te doen, dat het nog lastig wordt om keuzes te maken. Van zuid naar noord reizen is de meest populaire route door Midden-Amerika.

Alle algemene tips, reistips en bijzondere plekken die je hier niet wilt missen vind je op deze pagina.